Csak Itt, Csak Ma, Csak Önöknek! Az "Egészség Ügynökség" virtuális termék-ajánlatainak története  a Confector  Kft-nél.  A Kék Pont Alapítvány egészség-ügynökei  a tudatosság, hasznosság és mértékletesség értékeinek szellemében kínálták "termékeiket" az építőipari cég munkatársi közösségének. De vajon milyen ára van az egészségnek?  Egy vállalati-civil munkahelyi megelőző-egészségfejlesztő program tapasztalatai. A Confector - Kék Pont Alapítvány  és az Alternate Tanácsadó Kft együttműködésének története három aspektusból…

 

 

 

Szeretettel várjuk június 15-én szerdán 16 órától a „Boldog munkavállalók és az üzleti siker” című Piac és Profit konferencia záró workshopján, a Best Western Hungária Hotelben. (Budapest,1074 Rákóczi út 90.)

A nemzetközi gyakorlatban régóta ismertek azok a munkahelyi megelőző-egészségfejlesztő programok, amelyek kiemelten foglalkoznak a túlzott  alkoholfogyasztás és egyéb káros szenvedélyek, munkahelyi környezetben   megjelenő hatásaival, és azok kezelésével. Céljuk az, hogy a korai felismerés és a segítségnyújtás  lehetőségét megteremtve, biztonságos és támogató munkatársi és munkáltatói környezetet teremtsenek, különös tekintettel az ún. „veszélyes üzemek” területén, így például az építőiparban is.

Az egyedülálló  hármas együttműködésben született munkahelyi egészségprogram tapasztalatairól a  workshop-on beszámolnak:

Barna Erika kommunikációs igazgató, Kék Pont Alapítvány

Holman Attila ügyvezető igazgató, Confector Kft.

Fertetics Mandy tanácsadó, Alternate Kft

Felhívjuk figyelmét, hogy a konferencia előzetes regisztráció és  részvételi díj köteles, de amennyiben Ön a Kék Pont Alapítvány meghívottjaként regisztrál, úgy 20%kedvezményt kap, illetve ha fenti pilot projekt workshop-jára érkezik, úgy  részvétele ingyenes!További információk a konferenciáról a www.piacesprofit.hu oldalon, és a workshopról Barna Erikától kérhetők a 06-70/607-50-40 számon.