Idén is útra kelünk a Mértékletesség Tere névre keresztelt bázisunkkal, az első állomás a holnap kezdődő soproni Volt fesztivál lesz. Sátrunk a Mértékletesség Éve kampány ismeretterjesztő anyagait mutatja be, vitára hív, párbeszédet kezdeményez a tudatmódosításról, az örömforrások életünkben betöltött szerepéről. Ezen a nyáron külön hangsúlyt kap online önsegítő programunk a KANNABISZPONT  is, amelynek androidos alkalmazása okos telefonodon keresztül könnyen elérhető!. A fesztivál alatt olyan kvízzel várunk, amelynek segítségével, megtudhatod, hogy hányadán álltok, Te meg a fű! A kvíz kitöltői limitált kiadású kannabiszpontos ajándékot kapnak!

További aktivitások, amelyekkel a hozzánk látogatókat várjuk:

 

  • MÉRTÉK TOTÓ - kitöltésével és annak megbeszélésével közelebbről is megismerkedhetsz a mértékletesség erényével és az örömökkel teli élet gyakorlatával.

 

  • bemutatjuk a mertekletes.hu oldalon elérhető TUDATNAPLÓ működését, melynek segítségével megismerheted az örömforrásokhoz való viszonyodat, gyakorolhatod a mértékletességet.

 

  •  a tudatnapló papír alapú változata a MOTYÓ, melyet a rendezvény alatt és a fesztivál vonaton is terítünk.

 

  • a tesztek kitöltésért STENCILEZETT ülőpárnát kapsz ajándékba, melyet önkénteseink segítségével akár magad is elkészíthetsz.

 

Keress minket a Civil Falu mellett, naponta 14 és 20 óra között! Támogatónk a Magyar Telekom.